Werkwijze

Wij zetten u als klant centraal. Wie zijn klanten begrijpt, biedt meerwaarde. Wij denken met u mee en geven u advies, zodat voor elke klant afzonderlijk de beste onderzoekskeuze wordt gemaakt.

Om antwoord te kunnen geven op uw specifieke onderzoeksvraag, doorloopt u samen met ons de volgende negen stappen binnen het onderzoekstraject:

Rapportage

Dataverwerking

Na afloop van het veldwerk verwerken wij eventuele schriftelijke vragenlijsten. Voor een efficiënte verwerking beschikken we over data entry en scanfaciliteiten.

Rapport

Na het veldwerk, het verwerken van de data en het analyseren van de uitkomsten, volgt een rapport. Rapportagevormen kunnen variëren van het aanleveren van cijfers in een bronbestand (SPSS of Excel) tot een volledig grafische weergave van de resultaten in een bruikbaar en overzichtelijk rapport. Dit rapport bestaat uit een onderzoeksverantwoording en een responsoverzicht en is al dan niet voorzien van een management summary, conclusies en/of aanbevelingen. Samen met u beslissen we over de beste optie.

Evaluatie

Wij hechten veel waarde aan een langdurige, persoonlijke en plezierige samenwerking met u als klant. Daarom vinden we het belangrijk dat u tevreden bent over onze samenwerking en evalueren we graag met u het onderzoekstraject.