Bij Research 2Evolve weten we dankzij 17 jaar ervaring bij onder andere de gemeenten Utrecht, ’s-Hertogenbosch, Maastricht, Zaanstad, Trimbos, RIVM en alle GGD’en, hoe je succesvol (foutloos, naar deadline en met een hoge respons) een onderzoek uitvoert. Zo is elk onderzoek volledig digitaal, online, full responsive toegankelijk, maar kunnen we het ook analoog beschikbaar stellen en dit razendsnel digitaliseren. Wij gebruiken altijd het vier-ogen principe. Alle teksten schrijven we op taalniveau B1, zodat iedereen kan begrijpen wat er staat. Rapportages maken we visueel aantrekkelijk, waardoor resultaten gemakkelijk zijn te interpreteren. We werken waar mogelijk duurzaam en klimaatneutraal. Wij zijn lid van de Data & Insights Network (MOA) en ISO27001 gecertificeerd. En misschien wel het belangrijkst: ons team is zo samengesteld dat we qua kennis en capaciteit elke opdracht aankunnen en onderzoeken altijd binnen de gestelde deadlines en naar volle tevredenheid opleveren.

Helder Aandacht Doen

Research 2Evolve is geen standaard onderzoeksbureau. We krijgen dat vaak terug van onze opdrachtgevers. En eigenlijk vinden we dat zelf ook. We zijn al meer dan 17 jaar niet van de strakke pakken en dikke rapporten. We hebben geen managementlaag of andere overhead waar we onze klanten voor laten betalen. Maar wat zijn we dan wel? Dat hebben we onze klanten gevraagd en vervolgens op papier gezet. Samengevat komt het neer op ons kernwaarden: helder, aandacht en doen.

Onze kernwaarden

Helder

Helder zit ‘m vooral in onze manier van communiceren. We zijn van de korte lijnen en direct taalgebruik. Naar opdrachtgevers en richting respondenten. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat maakt ons betrouwbaar. Nuchter, zonder poespas of kleine lettertjes. Geen verborgen agenda’s, maar recht door zee, eerlijk en transparant.

Aandacht voor ons werk en voor elkaar. Voor opdrachtgevers, medewerkers en respondenten. Voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Aandacht vanuit oprechte interesse en respect. Ons werk vraagt om zorgvuldigheid. Dat betekent constante focus op het proces en het resultaat. We werken nauw samen in een projectteam en met onze klanten. Dat vraagt om vertrouwen, onderlinge betrokkenheid en onverdeelde aandacht.

Aandacht

Doen

Doen gaat om aanpakken, doorzetten en afmaken. Opdrachten tot een goed einde brengen. Samen hebben we een doel voor ogen, waar we gedreven naar toe werken. Als een geoliede machine. Dat vraagt soms om flexibiliteit of snel schakelen als dat nodig is. We zijn toegewijd aan onze klanten en projecten, zetten door als het tegen zit en vieren het succes als we klaar zijn.

Wij zetten graag dat stapje extra voor je

  • Je kan ons altijd bereiken, telefonisch of per mail. Onze communicatielijnen zijn kort;

  • Je kunt altijd bij ons terecht voor advies. We hebben veel kennis en ervaring;

  • Wij schakelen snel en denken graag met je mee;
  • Wij nemen graag de tijd voor je en zijn klantgericht;

  • Kwaliteit staat voorop. We gaan voor foutloos werk;

  • Je deadline is belangrijk. Wij zijn flexibel en schakelen snel;

  • Gaat er toch iets mis? Wij lossen het op. We zijn praktisch en doelgericht;

  • Onze partners denken er net zo over;

  • Wil je meer zekerheid? Tientallen klanten gingen je al voor.

drs. Floor den Boer

Onderzoeker

drs. Suzanne Fresco

Senior onderzoeker/directeur

Ronald de Vries

Senior onderzoeker/directeur

drs. Mieke Holwerda

Onderzoeker

Ons team

Het vaste team bestaat uit Ronald en Suzanne, de oprichters van Research 2Evolve. Samen zijn ze directeur, onderzoeker, projectmanager en vaste aanspreekpunten. Mieke en Floor zijn onderzoekers. Wij werken allemaal op ons kantoor – we wonen in de buurt – waardoor we snel en laagdrempelig werk met elkaar kunnen afstemmen.

Ons team is optimaal op elkaar ingespeeld, waardoor we voldoende capaciteit hebben om een groot aantal projecten tegelijkertijd uit te voeren zonder dat dit ten koste gaat van de gewaarborgde kwaliteit. Als relatief kleine organisatie zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. Daardoor kunnen we ook zonder problemen ad hoc projecten oppakken. Iedereen kan een ander vervangen als dat nodig is, maar heeft ook een eigen specialisme. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderzoek boven verwachting wordt uitgevoerd. Beloofd!

“Soms hebben wij zelf ergens overheen gekeken of niet aan gedacht, en dan wordt er even geattendeerd of dat wel zo de bedoeling is. Ik kijk uit naar een voortzetting van onze prettige samenwerking!”
Yvette Muhren, Deelprojectleider vragenlijst van vragenlijstonderzoek naar gedrag en welbevinden in coronatijd

Voor elk onderzoek dat wij uitvoeren planten wij bomen via
TreesForAll

0 bomen
zijn er al geplant!